Onderwijsinstellingen

Onderwijs aanbod

Voor diverse onderwijsinstellingen verzorgen wij onderwijs op het gebied van procesgericht en datagedreven organiseren. Hierbij staat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van procesmanagement (zoals procesmodellering en procesanalyse) en digitalisering (zoals innovatieve technologieën als no-code applicaties, workflow software en blockchain technologie) centraal. Ons aanbod is divers en bestaat onder andere uit:

  • Het opzetten en verzorgen van een vakkenlijn
  • Vakken gericht op Procesmanagement en Digitalisering (bijv. met innovatieve technologieën zoals no-code applicaties en Blockchain)
  • Learning Communities, waarbij studenten worden begeleid bij praktijkopdrachten
  • Workshops en Casuïstiek
  • (Gast)Colleges en Seminars
  • Masterclasses

Ons aanbod is er op gericht om studenten goed voor te bereiden op de toekomst, waarin het kunnen ontwerpen, analyseren en implementeren van data-gedreven bedrijfsprocessen van steeds groter belang wordt.

Tooling

Daarnaast bieden wij tooling aan om studenten te ondersteunen bij het modelleren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van procesmanagement applicaties (workflow software), zonder dat zij daar geen enige kennis van programmeren voor moeten hebben. De tooling is uniek en biedt studenten van verschillende achtergronden de mogelijkheid om op laag drempelige manier kennis te maken met innovatief procesmanagement, dashboards, automatisering en ICT-applicaties en blockchain technologie.

 

Contactfomulier

Vul hier onder uw gegevens en uw verzoek in.

Wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen.

8 + 9 =

FlowChain Academy is het opleidingsinstituut dat studenten en organisaties voorbereid op de digitale toekomst.

NorthChain_Logo

Vakkenlijn

FlowChain Academy biedt een compleet verzorgde en breed inzetbare vakkenlijn aan op verschillende leerniveaus.

Het doel van de vakkenlijn is om studenten van verschillende studieachtergronden voor te bereiden op een het toekomstige werkveld, waarin procesmatig en data-gedreven werken de norm worden.

De vakkenlijn bestaat uit verschillende modules, waarmee het totaal pakket van procesmanagement behandeld wordt. Hiertoe behoren belangrijke onderwerpen als proces-denken, processen modelleren, ontwerpen, analyseren, verbeteren en implementeren in ondersteunende software.

Studenten kunnen na afronding van de vakkenlijn vanuit procesmatig denken oplossingen bedenken, de toepasbaarheid van innovaties (zoals blockchain) analyseren, en werkstromen inrichten, verbeteren en digitaliseren. Binnen de vakken ligt de focus op het ontwikkelen en toetsen van praktische en breed inzetbare vaardigheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Colleges & Workshops

FlowChain Academy vindt het belangrijk om bij te dragen aan het versterken van de verbinding tussen praktijk en theorie. Wij hebben een brede ervaring in het effectief overbrengen van kennis door middel van (gast)colleges, workshops en masterclasses.

In (gast)colleges en masterclasses hebben wij onder andere gesproken over verschillende thema’s in procesmanagement, data beheer, data integratie, data virtualisatie, innovatieve technologieën als blockchain en RPA, workflow software, Smart Industries (Indsutry 4.0) en onze No-Code oplossing waarmee procesmodellen direct vertaald kunnen worden in een software applicatie.

Mede dankzij de samenwerkingen met softwareleveranciers en consultancy partijen kunnen er diverse en interessante casussen behandeld worden in workshops of masterclasses voor verschillende doelgroepen. Ook kunnen onderwijsinstellingen zelf casussen aandragen, waar wij gezamenlijk mee aan de slag kunnen gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over onze organisatie of ons aanbod?

Aanbod op maat of direct een offerte aanvragen?

Onze Partners