Ik ben geïnteresseerd in:

Ons aanbod voor:

Workflow Modules

Volg de reeks trainingen om expert te worden op het gebied van het modelleren, analyseren, verbeteren en implementeren van workflows met behulp van workflow editors en no-code tooling.

workflow modules

Workflow Modeler: Bedrijfsprocesmodellering

1 dag of 2 dagdelen

Deze training is bedoeld voor iedereen die wilt leren denken in termen van processen, om vervolgens processen te kunnen identificeren, inrichten en modelleren. Wat is proces-denken en het belang daarvan? Hoe identificeer ik een proces en hoe breng ik deze op een gestructureerde wijze in kaart?

workflow modules

Workflow Consultant: Procesanalyse & Procesverbetering

2 dagen of 4 dagdelen

In deze training gaan we aan de slag met het in kaart brengen, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierbij komt zowel de harde kant (zoals de invloeden van digitalisering en automatisering, en technieken afkomstig uit Lean Six Sigma) als de zachte kant (zoals verandermanagement) aan bod.

workflow modules

Workflow Engineer: Procesimplementatie

3 dagen of 6 dagdelen

Deze training is bedoeld voor domeinexperts die innovatie kennis en vaardigheden willen op doen in het analyseren, verbeteren en beheersen van bedrijfsprocessen. Deelnemers leren zelfstandig en zonder te programmeren workflow software applicaties te ontwikkelen op basis van met procesdata en proceslogica verrijkte procesmodellen.

Toepassingsgebieden

Pas de Workflow Modules toe op een sector naar keuze of op de eigen praktijk.

Procesmanagement per Toepassingsgebied

Procesmanagement en Digitalisering

2 dagen of 4 dagdelen

Processen zijn het fundament van iedere organisatie in iedere sector, echter komen ze in vele soorten en maten. Om de relevantie en toepasbaarheid van een training te vergroten, zijn onderstaande trainingen toegespitst op uitdagingen en voorbeelden uit die specifieke sector.

Procesmanagement per Toepassingsgebied

Workshop Procesmanagement en Digitalisering

2 dagen of 4 dagdelen

In deze workshop gaan wij aan de slag met de processen en casussen die deelnemers zelf meenemen. Het doel van de workshop is om deelnemers in staat te stellen zelfstandig processen te identificeren, gestructureerd in kaart te brengen, te analyseren op problemen en inefficiënties en te verbeteren door (kern)oorzaken aan te pakken.

Digitalisering en Innovatie

JOEY TRAININGEN

Volg de reeks gebruikerstrainingen om expert te worden in de no-code workflow editor JOEY.
Joey: no code applicatie

Basic

1 dagdeel

JOEY is  een webapplicatie waarmee op een eenvoudige en intuïtieve manier allerlei soorten bedrijfsprocessen gemodelleerd kunnen worden. In deze training leren de deelnemers om efficiënt en effectief bedrijfsprocessen in kaart te brengen middels de JOEY-applicatie.

Joey: no code applicatie

Advanced

2 dagdelen

In deze training leren de deelnemers om efficiënt en effectief bedrijfsprocessen, inclusief procesdata en proceslogica, in kaart te brengen middels de JOEY-applicatie, en om zelfstandig basis workflow software applicaties te genereren op basis van hun procesmodel.

Joey: no code applicatie

Expert

4 dagdelen

In deze training leren de deelnemers om complexere bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld met parallellisme en externe koppelingen, te modelleren en definiëren middels de JOEY-applicatie, en de gegenereerde workflow software applicaties in gebruik te nemen.

BLOCKCHAIN TRAININGEN

Volg een training of workshop in blockchain technologie om te begrijpen wat de meerwaarde kan zijn voor organisaties
Blockchain Technologie voor Organisaties

Blockchain Basics

1 dagdeel

In de Blockchain Basics training nemen wij de deelnemers mee vanaf het ontstaan van de technologie langs interessante ontwikkelingen en de belangrijkste eigenschappen, zodat een goed beeld wordt gevormd van de werking, de functionaliteiten en de potentiële waarde.

Blockchain Technologie voor Organisaties

Blockchain Applied

2 dagdelen

In de Blockchain Applied training gaan we in op de specifieke situatie van deelnemers, waarbij wij samen onderzoeken en beoordelen welke toegevoegde waarde blockchain technologie kan bieden, en hoe dit gerealiseerd kan worden.

Voor onderwijsinstellingen

Learning Communities

Studenten koppelen aan en begeleiden bij praktijkopdrachten omtrent procesmanagement en digitalisering bij bedrijven

Trainingen & Workshops

Praktische sessies waarbij studenten worden begeleid in het vertalen van theorie naar praktijk, en zelf aan de slag gaan met opdrachten

Vakken en vakkenlijnen

Het opzetten en verzorgen van een vak of vakkenlijn binnen een (deel)opleiding op MBO, HBO of WO-niveau

Tooling

Het beschikbaar stellen van de no-code workflow editor (Joey) voor onderwijsdoeleinden

Ondersteuning & Coaching

Het begeleiden van studenten tijdens het uitvoeren van projecten en praktijkopdrachten, zoals stageopdrachten

Duurzame Samenwerking

Het opzetten van een samenwerking waarbij in co-creatie wordt gewerkt aan nieuw (les)materiaal en ontwikkeling van de tooling

Wil je graag eerst eens praten met een adviseur?

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs.
Dat kan van maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17.00 uur.

06 11754263